• ✓ Direct kopen bij de uitgever  ♥

  • ✓ Bestellingen worden op werkdagen direct verzonden

  • Gratis verzending vanaf €20,-

  • ✓ Laagste prijs voor al onze boeken

Zichtlijnen voor opvoeding en ouderschap

Voor iedere ouder/opvoeder die op zoek is naar ideeën over hoe je de opvoeding nog eens een draai kunt geven, wanneer je denkt dat het vastloopt.

De auteurs van dit boek hebben jaren ervaring en hielpen in hun loopbaan talloze kinderen en hun ouders. Allemaal mensen die het beste voor hebben met hun kind en toch verstrikt zijn geraakt in de uitdagingen van het ouderschap. De auteurs zijn onder de indruk geraakt, niet alleen van de veerkracht van kinderen, maar ook van het doorzettingsvermogen en de vindingrijkheid van ouders om er het beste van te maken. 

Een praktisch en positief opvoedboek vol met voorbeelden en concrete handvatten voor iedere opvoeder. Afgewisseld met beschouwende teksten die de achtergrond vormen. 

Leerkrachten, therapeuten en ouderbegeleiders zullen in dit boek veel kunnen herkennen, wat ze in de praktijk meemaken. Het kan ze helpen om de juiste attitude te vinden om mild en duidelijk met ouders om te gaan.
Dit boek onderscheidt zich van andere boeken over opvoeding, doordat het praktische adviezen en algemene gezichtspunten door elkaar weeft. Een buitengewoon nuttig naslagwerk voor heel gewone ouders.

€ 16,00
Auteurs Edmond Schoorel, Ruth Keller
Genres Opvoeding en onderwijs, Opvoeding
Reeksen Opgroeien
ISBN 9789060389447
Bindwijze Paperback
Pagina's 128
Afmetingen 20x14x1,4cm

Laatste boeken