• ✓ Direct kopen bij de uitgever  ♥

  • ✓ Bestellingen worden op werkdagen direct verzonden

  • Gratis verzending vanaf €20,-

  • ✓ Laagste prijs voor al onze boeken

Over Christofoor

Christofoor wil de wereld mooier maken door mensen te laten groeien. Dit doen we met boeken die bijdragen aan de ontwikkeling van onze lezers.
Ons team is klein maar gepassioneerd. Samen met een gevarieerde groep zelfstandige ontwerpers, redacteuren en auteurs doen we elke dag ons best het Nederlandse boekenlandschap te verrijken.

Kinderboeken met kwaliteit

9789060389270 Saris wollen sjaal binnenwerk klein_Pagina_21

Kinderen zitten vol verbeeldingskracht en speelsheid. De boeken die wij uitgeven moeten daaraan bijdragen, niet aan afdoen. We stellen daarom hoge eisen aan taalgebruik, illustraties en verhaallijn. Zo geven we kinderen de kans weg te dromen bij mooie beelden en  zich sterk te laten voelen door krachtige verhalen die je raken.


Natuur en verbinding met de wereld om je heen zijn daarbij belangrijke thema's. Onze boeken hebben vaak een tijdloos karakter en we blijven waar het kan weg bij concrete "grote mensen problemen". We geloven namelijk dat door kinderen nu vertrouwen te geven in zichzelf en liefde bij te brengen voor de wereld om hen heen, we helpen bouwen aan een generatie die klaar is voor de uitdagingen van morgen.

Citroenmelisse

Ook volwassenen kunnen groeien

Een goed leven is een leven waarin je je blijft ontwikkelen. Ouders, opvoeders en onderwijzers geven we met onze boeken over opgroeien en pedagogiek praktische handvatten en nieuwe inzichten bij opvoedingsvraagstukken.
 

De natuur is een van onze belangrijkste bronnen van inspiratie. Wie goed om zich heen kijkt kan veel leren en wie  van de natuur houdt zal beter zorgen voor de aarde.  Met onze boeken hopen we ieder mens te laten groeien. Creativiteit, zingeving en de overgang tussen leven en dood zijn belangrijke thema's in ons non-fictie fonds.