Abonneren Zaaikalender

De originele zaaikalender van Maria Thun

Ieder jaar geeft Christofoor deze Biologisch-dynamische zaaikalender uit gebaseerd op de aanwijzingen van Maria Thun. Met daarin alle optimale zaaidagen, geschikte momenten om te snoeien, te spitten of te oogsten. Voor bijenhouders worden de gunstigste dagen genoemd voor de verzorging van hun volken.

De duidelijke symbolen en de uitneembare poster voor op de werkplek zijn van jaar tot jaar een stabiele hulp voor boeren, tuinders, imkers en andere buitenmensen.

De zaaikalender heeft een compact en handzaam formaat en is qua inhoud tegelijkertijd zeer volledig. Een must voor wie biodynamisch wil landbouwen of tuinieren. Dit jaar zijn er artikelen opgenomen over onder andere de relatie tussen bomen en planten, een stuk over de esdoorn en een verslag van de eerste onderzoeksjaren van Maria Thun.

Over de auteurs

Maria Thun (1922-2012) was een autoriteit op het gebied van de biologisch-dynamische landbouw. Matthias Thun is haar zoon en zet haar onderzoek voort. Het samenspel tussen sterrenbewegingen en groeiresultaten geeft belangrijke ontdekkingen, waar ieder jaar de kalender op wordt gebaseerd. Na haar overlijden zette haar familie haar werk voort. Inmiddels gebeurt dit door de derde generatie: Titia en Friedrich Thun. Vertaald door Alma Huisken.

Editie 2022 is net verschenen. U kunt deze los bestellen, maar wilt u ervan verzekerd zijn dat u ieder jaar de nieuwste editie ontvangt? Neem dan een abonement! De verzending is dan gratis!

Abonneren

U kunt zich hieronder registreren als abonnee Zaaikalender bij Uitgeverij Christofoor, voor € 15,00 per stuk.

Dit betekent dat u jaarlijks vanaf editie 2022 de Zaaikalender toegezonden zult krijgen. U ontvangt deze direct na inschrijving.

Ter bevestiging van uw registratie ontvangt u per e-mail een overzicht van de door u ingevulde machtiging. Wij vragen u (adres)wijzigingen zelf in te voeren via onderstaande link.

Door registratie als abonnee geeft u tot wederopzegging toestemming aan Uitgeverij Christofoor om jaarlijks een incasso-opdracht te sturen naar uw bank. Er wordt daarmee een bedrag van uw rekening afgeschreven ten behoeve van uw abonnement op de Zaaikalender.
Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u het bedrag binnen 56 kalenderdagen laten terugboeken. Neem hiervoor contact op met uw bank.

Jaarlijks, in oktober, sturen we u een bericht over de aankomende incasso. Vervolgens zal het abonnementsbedrag van uw bankrekening worden afgeschreven, medio november krijgt u als abonnee de nieuwe Zaaikalender toegestuurd.

Wilt u uw abonnement opzeggen? Stuur dan een mailtje met daarin uw naam en adresgegevens naar info@christofoor.nl.

Veel zaai- en tuinplezier gewenst,
Team Christofoor

Registratie en doorlopende Machtiging Zaaikalender (SEPA)

Heeft u al een abonnement en wilt u wijzigingen doorgeven, klik dan hier

Bedrijfsnaam alleen als van toepassing

BIC is alleen nodig bij een buitenlands rekeningnummer

BTW-nummer is alleen nodig bij zakelijke abonnementen