Over Uitgeverij Christofoor

 

Uitgeverij Christofoor is gespecialiseerd in kinderboeken en non-fictie voor volwassenen. De boeken van Christofoor inspireren je tot innerlijke vernieuwing en verbreding van je horizon. En dat is gezond voor de samenleving.   

 

  • Femke de Wolff is uitgever en directeur 
  • Corina Vocking beheert het secretariaat
  • Corneel de Wilde kunt u benaderen voor marketing en promotie
  • Patty Arts  is onze medewerkster voor de boekhouding

Met hulp van 3 manuscriptenlezers en een keur aan extern werkende vrijwilligers en ingehuurde drukkers, vertalers, invallers, redacteuren, omslagontwerpers en illustratoren beheert het kernteam alle klussen.                                                     

Stichting Uitgeverij Christofoor heeft een bestuur met een voorzitter, penningmeester en secretaris. We hebben ook een vriendenkring (klik hier) waar je voor 50 euro per jaar lid van kunt worden.

BOEKEN DIE MEEGROEIEN
We geven rond de 30 titels per jaar uit, naast een wisselend aantal herdrukken en een collectie prentbriefkaarten. Ons fonds omvat ongeveer 350 titels, verdeeld over verschillende thema’s: mooi verzorgde prentenboeken, opvoeding en onderwijs, creativiteit voor binnen en buiten, verhalen, duurzaamheid en groen, persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling. Onze boeken zijn voor jong en oud en fijn om nog eens te lezen en nog eens.

KOPEN
Bij alle boekwinkels kunnen onze boeken worden gekocht of besteld. In onze Christofoor webwinkel kunt u ze ook rechtstreeks bestellen (klik op een boek). Op onze facebookpagina Christofoorboek treft u de laatste nieuwtjes aan, via de gratis Nieuwsbrief (meld u hier aan) houden we u graag op de hoogte van de nieuw verschenen boeken.
Wilt u nog meer weten?  Wordt vriend van Christofoor, en lees al onze boeken.