• ✓ Direct kopen bij de uitgever  ♥

  • ✓ Bestellingen worden op werkdagen direct verzonden

  • Gratis verzending vanaf €20,-

  • ✓ Laagste prijs voor al onze boeken

De sneeuwkoningin

Ze vliegt te midden van wild wervelende sneeuwvlokken en als ze naar binnen gluurt, verschijnen er ijsbloemen op de ruiten.’ Als de winterse Sneeuwkoningin Sofia’s vriendje Kaj meeneemt, reist Sofia naar het verre Noorden om hem weer thuis te brengen.


Een geliefd sprookje over moed, vastberadenheid en liefde.
Bekroond illustrator Lesley Barnes geeft deze prachtige pop-up versie van ‘De Sneeuwkoningin’ van Hans Christian Andersen een magische uitstraling.

'December is de feestmaand en daar hoort natuurlijk een bijzonder prentenboek bij. De Sneeuwkoningin is zonder twijfel één van de mooiste boeken van deze winter. Zodra je het open slaat, zul je betoverd raken. Niet zo gek, want het gaat hier om een pop up-boek. Voor je ogen groeit er uit de ene bladzijde een complete stad en op de ander vliegt er ineens een slee met twee witte paarden door de lucht. Zes magische afbeeldingen brengen dit sprookje tot leven. Zelfs als je dit voor de twintigste keer open doet, zal het boek je een plezierige rilling geven. De pop-ups zijn gewoon te mooi om niet onder de indruk te zijn. Vooral de laatste afbeelding waarin de toren van het paleis de lucht in schiet, blijft me fascineren. Een heerlijk voorleesverhaal'. - Rubén Rodriguez da Silva - Libris Tipt! 

De pagina’s zijn stevig en de pop-ups goed uit te klappen, zelfs zo mooi dat je ze op de tafel tentoon zou kunnen stellen!  De sneeuwkoningin is fantastisch om samen te lezen onder de kerstboom. Een feestelijk, prachtig boek om cadeau te doen, aan jezelf, je kind(eren) je familie of je vrienden'. - Katelijne van Alem - Bazarow

'Een geliefd sprookje over moed, vastberadenheid en liefde. Illustrator Lesley Barnes geeft deze prachtig pop-up versie van De Sneeuwkoningin van Andersen een magische uitstraling'. - Top 5 van boekhandel De Vries van Stockum in Haarlem

€ 21,50
Auteurs Lesley Barnes, Hans Christian Andersen
Vertaald door Monique van der Zanden
Genres Genres, Kinder- en jeugdboeken, Peuters en jonger, Vanaf 4 jaar
Thema Feestdagen
ISBN 9789060389782
Bindwijze Gebonden
Pagina's 12
Afmetingen 216 x 240 mm|
Leeftijd vanaf 3

Laatste boeken