• ✓ Direct kopen bij de uitgever  ♥

  • ✓ Bestellingen worden op werkdagen direct verzonden

  • Gratis verzending vanaf €20,-

  • ✓ Laagste prijs voor al onze boeken

Seksuele ontwikkeling en opvoeding

Dit boek maakt je wegwijs in de seksuele ontwikkeling van kinderen en jongeren van nul tot 21 jaar.

Het geeft je een basis om te handelen op het moment dat je iets bij jouw kind ziet of dat jouw kind iets vraagt, thuis of in de klas. Dit doet Lois Eijgenraam door te informeren. Maar ook door bij te dragen aan de gedachten en visievorming van jou als opvoeder. Zo kan je je kind een fijne, gezonde omgeving bieden waarin het zichzelf kan ontwikkelen.

In dit boek is aandacht voor: vertrouwd worden met je eigen lichaam, vertrouwen ontwikkelen in anderen, de seksuele ontwikkeling, het opgenomen zijn in een sociaal netwerk van medemensen, homoseksualiteit, als vertrouwen beschaamd wordt, de (beschermende) rol van opvoeders.

Lois Eijgenraam is vanaf 1985 werkzaam geweest als kleuterleerkracht en vakleerkracht (6-12 jaar). Daarnaast werkt(e) zij als gastdocent op verschil lende pedagogische opleidingen in binnen- en buitenland.

'Het boek geeft je een basis om te handelen op de momenten waarop jouw kind iets vraagt, thuis of in de klas. Dit doet Loïs Eigenraam door het geven van informatie, maar ook door bij te dragen aan de gedachtevorming en visie van jou als opvoeder. Zo kun je je kind een fijne, gezonde omgeving bieden waarin het zichzelf kan ontwikkelen'. - Vrije Opvoedkunst

€ 16,00
Auteur Loïs Eijgenraam
Genres Opvoeding en onderwijs, Opvoeding
Reeksen Opgroeien
ISBN 9789060387726
Bindwijze Paperback
Pagina's 178
Afmetingen 200 x 140

Laatste boeken