• ✓ Direct kopen bij de uitgever  ♥

  • ✓ Bestellingen worden op werkdagen direct verzonden

  • Gratis verzending vanaf €20,-

  • ✓ Laagste prijs voor al onze boeken

Sari's wollen sjaal

Sari woont op een kleine boerderij. Er groeien appels aan de bomen en er lopen kippen rond. Ze heeft zelfs een eigen lammetje! Als het lammetje groter wordt, is het tijd om het te scheren. De wol wordt geverfd, gesponnen en gebreid op traditionele wijze. Het resultaat is een prachtige gele sjaal. De tijd verstrijkt en de sjaal wordt te oud. Op de composthoop vergaat de sjaal langzaam tot aarde waarop nieuwe planten kunnen groeien en waar de schapen op kunnen grazen.

Een lief en toegankelijk prentenboek over het ambachtelijk maken van kleding, de kringloop der dingen en de schatten die de aarde ons schenkt. Een ode aan een duurzame en bewuste leefstijl. 

Onderwerpen: seizoenen, ambachten, duurzaamheid.

Vanaf 4 jaar

 

Over de auteurs

Dawnn Casey is auteur van diverse boeken geïnspireerd op de schoonheid van de natuur. Ze ontving onder andere de Gold Nautilus Award en een onderscheiding van de American Folklore Society voor haar werk. Ze woont in Engeland met haar gezin en kat.

Stila Lim is een Zuid-Koreaanse illustrator uit Seoel. Ze studeerde kunst en design aan de Universiteit van Kingston. Sari’s wollen

€ 15,95
Auteur Dawn Casey
Genres Kinder- en jeugdboeken, Vanaf 4 jaar
Thema Seizoenen en jaarfeesten, Natuur voor kinderen
ISBN 9789060389270
Bindwijze Gebonden
Pagina's 32
Afmetingen 30,2 x 28,3 x 0,9 cm
Leeftijd vanaf 4

Laatste boeken