• ✓ Direct kopen bij de uitgever  ♥

  • ✓ Bestellingen worden op werkdagen direct verzonden

  • Gratis verzending vanaf €20,-

  • ✓ Laagste prijs voor al onze boeken

Ga maar lekker slapen

Maak je klaar om weg te dromen met dit muzikale prentenboek.

Duik samen met Lennon in de fantasiewereld van zijn favoriete boek en ontdek hoe alle dieren zich met hun papa of mama klaarmaken om naar bed te gaan.

Geniet van dit mooie verhaal en de warme illustraties en luister of zing mee met de zeven slaapliedjes van singer-songwriter Suzanne Plugge.

Tijdens zijn avontuur hoort Lennon zeven mooie liedjes. Wil jij ze ook beluisteren?
Suzanne Plugge is naast schrijver van dit boek ook singer-songwriter en heeft de liedjes geschreven en gezongen. Met de link in het boek kan je ze zelf beluisteren.

'De liedjes geven het boek een extra mooie sfeer, heerlijk om samen voor het slapen naar de liedjes te luisteren. Ze zijn rustig, warm en met prachtige teksten. Suzanne Plugge heeft dit boek geschreven, en daarnaast de liedjes geschreven en gezongen. Esther Bennink maakte prachtige illustraties bij dit verhaal. Ze gebruikt herfstige tinten, en de tekeningen zitten vol details. Esther laat de holletjes van de dieren waar ze gaan slapen, dromerig tot leven komen. Geniet van de magische prenten en slaapliedjes! - Katelijne Robben - Bazarow

'De bosdieren horen liedjes over wat ze beleefd hebben die dag en die avonturen verschillen niet veel van die Lennon meemaakt. De mooie en zachte stem van Suzanne Plugge zorgt ervoor dat je al luisterend de dag nogeens beleefd met je kind. En Esther Bennink heeft er stemmig gekleurde illustraties bij gemaakt. Al die schoonheid is door uitgeverij Christofoor in een boek gegoten en dat is een prachtig geheel geworden.'- Anke Wagemaker - Vrije Opvoedkunst

€ 16,95
Auteur Suzanne Plugge
Illustraties Esther Bennink
Genres Kinder- en jeugdboeken, Peuters en jonger, Vanaf 4 jaar
ISBN 9789060389843
Pagina's 32
Afmetingen 276 x 237 mm
Leeftijd vanaf 3

Laatste boeken