• ✓ Direct kopen bij de uitgever  ♥

  • ✓ Bestellingen worden op werkdagen direct verzonden

  • Gratis verzending vanaf €20,-

  • ✓ Laagste prijs voor al onze boeken

De planeten

Verhalenorkest

Je bent een druk op de knop verwijderd van een avontuur in de ruimte! Ontdek de planeten uit ons zonnestelsel met muziekfragmenten uit de bekende suite van Gustav Holst.

Op een nacht merken twee kinderen dat hun nieuwe raket-stapelbed magische krachten heeft: ze worden gelanceerd! Lift mee en ontdek planeten van Mars tot Mercurius tot Uranus en weer terug naar aarde.

Een fonkelnieuwe titel in onze bestsellerreeks Het Verhalenorkest.

'We krijgen informatie over diverse muziektermen en uitleg over alle stukken muziek die in het boek te beluisteren zijn. De instrumenten worden benoemd en waarom er gekozen is op welk muziekstuk op welke plek. Geweldig om deze achtergrond te kunnen lezen en zo nog dieper in de wereld van deze muziek te duiken. De prenten zijn sprankelend en geven een kijkje in de ruimte.
Je krijgt op deze manier een beeld van hoe de planeten eruit zien, in de tekst is achtergrond verwerkt dat vervolgens ook zichtbaar wordt in de prent. Zoals bijvoorbeeld de planetoïdengordel, een band van ijsrotsen. Of bijvoorbeeld een overzicht van de verschillende planeten naast elkaar. De kleuren zijn intens en helder. Als lezer wil je er steeds naar blijven kijken, en de muziek blijven luisteren.
Een prachtige uitgave, geschikt voor jong en oud!' - Katelijne van Alem - Bazarow

Wordt verwacht op 10-09-2024.
Auteur Jessica Courtney-Tickle
Vertaald door Monique van der Zanden
Genres Genres, Kinder- en jeugdboeken, Vanaf 4 jaar
Boeken Boeken
Reeksen Het verhalenorkest
ISBN 9789060389836
Originele titel The Planets
Bindwijze Gebonden
Pagina's 24
Afmetingen 300 x 265 mm
Leeftijd vanaf 3

Laatste boeken