• ✓ Direct kopen bij de uitgever  ♥

  • ✓ Bestellingen worden op werkdagen direct verzonden

  • Gratis verzending vanaf €20,-

  • ✓ Laagste prijs voor al onze boeken

Basiszintuigen

Waarnemen, hechting en stress reguleren bij kinderen tot 7 jaar

In dit praktische boek vol praktijk ervaring krijgen ouders, verzorgers, pedagogen en therapeuten handvatten hoe ze de ontwikkeling van de basiszintuigen kunnen ondersteunen en stress kunnen reguleren. Informatie rondom de lichaamsgerichte zintuigen kan hen helpen om keuzes te maken in de opvoeding en ondersteuning van het jonge kind. De volwassenen kunnen het kind helpen om de zintuigen te ontwikkelen door ervaringen aan te bieden of te faciliteren. Dit boek helpt hen opweg met inzichten en tips die elke dag toegepast kunnen worden.

Zintuigen helpen om onszelf te ervaren. Tastzin, vitaliteitszin, bewegingszin en evenwichtszin spelen een essentiele rol bij de ontwikkeling van de lichamelijke hechting. Ze vormen bovendien de basis voor de ontwikkeling van de andere zintuigen. Deze zintuigen ondersteunen ons gevoel dat het veilig is om in ons lijf te zijn.

Een nieuwe titel in onze reeks opgroeien met voorwoord van Edmond Schoorel.

'Hoe je als ouders de ontwikkeling van deze zintuigen kunt ondersteunen en stress kunt reguleren vind je in dit helder geschreven boek'. - Jessica Schimmel - Seizoener

€ 16,00
Auteur Karin Houwing
Genres Opvoeding en onderwijs
Reeksen Opgroeien
ISBN 9789060387665
Bindwijze Paperback
Pagina's 96
Afmetingen 14 x 20 x 1,1 cm

Laatste boeken