• ✓ Direct kopen bij de uitgever  ♥

  • ✓ Bestellingen worden op werkdagen direct verzonden

  • Gratis verzending vanaf €20,-

  • ✓ Laagste prijs voor al onze boeken

Antroposofische kinderopvang

opgroeien

Wat is zo specifiek aan antroposofische kinderopvang? Dit boek voorziet in een behoefte van ouders en andere belangstellenden naar achtergrondinformatie over opvang vanuit een antroposofische achtergrond. Er wordt stilgestaan bij het ritme van de dag, de week en het jaar. Er wordt uitgelegd waarom er zoveel waarde aan het spel en spelen wordt gehecht. Ook is er aandacht voor de betekenis van nabootsing, ambachtelijk en kunstzinnig werken, de inrichting van het lokaal, de natuurlijke materialen en de rol van de opvoeder.

Loïs Eijgenraam is vanaf 1985 werkzaam geweest als kleuterleerkracht en vakleerkracht (6-12 jaar).
Daarnaast werkt(e) zij als gastdocent op verschillende (heil)pedagogische opleidingen in binnen en buitenland. Ze is vertegenwoordiger bij de IASWECE (Internationale Vereniging voor Waldorf/Steiner/Vrijeschool pedagogie) voor het werkveld 0-7 jaar.

'Ook nu gaat Loïs Eigenraam weer uitgebreid in op alle aspecten van de kinderopvang die zij als lerares en schoolbegeleidster tegenkwam in haar werk. Een buitengewoon praktisch en helder boek over deze thematiek, dat voor elke ouder en begeleider van kinderen aanknopingspunten biedt voor een nieuwe zienswijze voor een gezonde opvoeding.'- Vrije Opvoedkunst

€ 16,00
Auteur Loïs Eijgenraam
Genres Opvoeding en onderwijs, Pedagogie / onderwijs, Opvoeding
Reeksen Opgroeien
ISBN 9789060389720
Bindwijze Paperback
Pagina's 94
Afmetingen 14 x 20 x 1 cm

Laatste boeken