• ✓ Direct kopen bij de uitgever  ♥

  • ✓ Bestellingen worden op werkdagen direct verzonden

  • Gratis verzending vanaf €20,-

  • ✓ Laagste prijs voor al onze boeken

Evelien van Dort-de Meester

Evelien van Dort-de Meester

In het boek: Bewegen, eerste je lijf in, dan de wereld in deelt Evelien van Dort haar kennis en ervaring van ruim dertig jaar fysiopraktijk kind en jeugd. Haar motivatie? Hoe breder de sensomotorische ontwikkeling van het kind is, des te beter het kind zijn mogelijkheden kan benutten op sociaal, emotioneel en cognitief vlak. Ze geeft lezingen voor ouders en leerkrachten waarin de verzorging van de ‘lichaamsgerichte zintuigen’ centraal staan.
Evelien heeft ruim zeventig kinder- en jeugdboeken geschreven. Ze debuteerde in 1998 bij uitgeverij Christofoor. Daarna verschenen een reeks prentenboeken, inmiddels in zes talen en vele kinder en jeugdboeken. Natuur, vriendschap en dieren spelen een belangrijke rol in haar verhalen. Kortom de poëzie van alledag: de klein dingen om je heen, wat raakt je en wat ga je zelf doen. Positieve verhalen waarin de lezer het beste van zichzelf herkend.
Ze woont met haar man in Gorssel en is ex Vrije schoolmoeder van hun twee volwassen kinderen. Evelien verzorgt met haar man leesprojecten in binnen- en buitenland en ze is daarvoor geridderd. www.evelienvandort.nl en www.stchtingmunira.nl

Verschenen bij Christofoor