Muziekverhalen

Bekende klassieke muziekstukken vertaald naar prachtige prentenboeken. Dat is onze succesvolle reeks muziekverhalen.
Druk op de knopjes op de bladzijden en hoor echte fragmenten uit het muziekstuk! Je leert aan het einde van het boek ook nog meer over de componist en over klassieke muziek!

 

Ga mee op deze magische reis en breng het carnaval tot leven door op de muzieknoten op de pagina te drukken. Je hoort bij ieder dier een fragment, afkomstig uit het muziekstuk 
Le carnaval des animaux van Camille Saint-Saëns!

Bekijk het boek

 

Het bekende balletmeesterwerk komt tot leven! Prinsessen, danseressen, kastelen en natuurlijk zwanen; op iedere pagina raak je verder betoverd. Lees, kijk en luister naar dit fascinerende verhaal.

Tijdelijk uitverkocht

 

 

Een meisje en haar hond reizen samen in één dag door de lente, zomer, herfst en winter. De illustraties kun je steeds opnieuw bekijken, zoveel is erop te zien. Ook hier staat bij elke tekening een muzieknoot; als je daar op druk komt het seizoen in klank tot leven.

Bekijk het boek

 

Ga mee op een muzikaal kerstavontuur in deze navertelling van het bekende balletverhaal. Dan zie je hoe de Notenkraker met de Muizenkoning strijdt, ontmoet je een suikerfee en reis je naar snoepjesland! Naar het ballet van Tsjaikovski.

Tijdelijk uitverkocht