Muziekboeken

Bekende klassieke muziekstukken vertaald naar prachtige prentenboeken. Dat is onze succesvolle muziekreeks.
Druk op de knopjes op de bladzijde en hoor echte fragmenten uit het muziekstuk! Naast de prachtige illustraties van Jessica Courtney-Tickle leer je aan het einde van het boek ook nog meer over de componist en over klassieke muziek!

 

Ga mee op deze magische reis en breng het carnaval tot leven door op de muzieknoten op de pagina te drukken. Je hoort bij ieder dier een fragment, afkomstig uit het muziekstuk 
Le carnaval des animaux van Camille Saint-Saëns!

 

Het bekende balletmeesterwerk komt tot leven! Prinsessen, danseressen, kastelen en natuurlijk zwanen; op iedere pagina raak je verder betoverd. Lees, kijk en luister naar dit fascinerende verhaal.

 

 

Een meisje en haar hond reizen samen in één dag door de lente, zomer, herfst en winter. De illustraties kun je steeds opnieuw bekijken, zoveel is erop te zien. Ook hier staat bij elke tekening een muzieknoot; als je daar op druk komt het seizoen in klank tot leven.

 

Ga mee op een muzikaal kerstavontuur in deze navertelling van het bekende balletverhaal. Dan zie je hoe de Notenkraker met de Muizenkoning strijdt, ontmoet je een suikerfee en reis je naar snoepjesland! Naar het ballet van Tsjaikovski

 

De koning en de koningin geven een feest om de geboorte van hun dochter prinses Aurora te vieren. Een boze fee komt met muzikaal spektakel binnen en spreekt een vloek uit over het prinsesje. Zou er iemand zijn die haar kan helpen? Naar De schone slaapster van Tsjaikovski.