• ✓ Direct kopen bij de uitgever  ♥

  • ✓ Bestellingen worden op werkdagen direct verzonden

  • Gratis verzending vanaf €20,-

Madame Badobedah

Mabel woont in Hotel Zeemeermin – de BESTE plek om te wonen als je een avonturier bent. Er zijn kamers om te onderzoeken en gasten om te bespioneren. En wanneer Madame Badobedah komt logeren, dan zijn er heel veel geheimen om te ontdekken...

Mabel woont samen met haar ouders in het aan zee gelegen Hotel Zeemeermin. Ze houdt graag het komen en gaan van alle gasten in de gaten. Op een dag komt een bijzonder interessante oude dame in het hotel logeren. Er is iets heel verdachts aan haar, met haar bromstem, haar zware koffers en haar schildpad met kraaloogjes. En waarom kent niemand haar ECHTE naam? Er is maar één mogelijk antwoord, besluit Mabel... ze is een SUPERSCHURK!

Madame Badobedah is een tijdloos verhaal over vriendschap en verbeelding met prachtige illustraties van Lauren O’Hara.

Het eerste kinderboek van Sophie Dahl

Sophie Dahl heeft inmiddels verschillende succesvolle (kook)boeken voor volwassenen geschreven. De overgang naar het schrijven van een kinderboek ging heel natuurlijk: ”Doordat ik zelf kinderen heb gekregen, voelde het als een hele natuurlijke overgang om een kinderboek te schrijven. Samen met mijn kinderen ging ik oude kinderboeken van mezelf herlezen en zo ontstonden de personages voor Madame Badobedah eigenlijk vanzelf.”

Maantje Piet leest voor uit Madame Badobedah

Klik hier om het filmpje op YouTube te bekijken.

 Vanaf ca. 6 jaar

€ 15,95
Auteur Sophie Dahl
Illustraties Sophie Dahl, Lauren O'Hara
Vertaald door Alma Huisken
Genres Kinder- en jeugdboeken, Vanaf 6 jaar
ISBN 9789060388785
Bindwijze Gebonden
Pagina's 56
Afmetingen 29,8 x 21,7 x 1,3 cm
Leeftijd vanaf 6

Laatste boeken