Familieplanner 2017/2018

Leven met het jaar

Familieplanner 2017/2018
prijs: € 14,95
inhoudsomschrijving:

Voor alle ouders en grootouders en leerkrachten die creativiteit, de natuur en verhalen willen koesteren en doorgeven, maar die ook gewoon met twee voeten in de 21ste eeuw staan, is er nu deze praktische weekplanner:
- handig voor afspraken
- voor thuis en op school
- barstensvol inspiratie
- met achtergrondverhalen
- tips voor activiteiten
- heel veel moois
Vrijescholen zijn een soort levende schatkist volgepakt met jaarfeesten, verhalen, visie op menselijke ontwikkeling, pedagogische inzichten, zelfgemaakte schatten, verbindende kracht der kunsten, echte materialen, aandacht voor de seizoenen, en dat is maar een greep.… Je kunt met deze familieplanner gewoon beginnen, beginnen met een levendig jaar, ook als je geen band hebt met een Vrijeschool.

inkijkexemplaar: bekijken
bestellen:
overige informatie:
  • 1e druk |
  • kalender |
  • 210 x 297 mm |
  • ISBN: 9789060388167
recensie

Rondom het kind door: Manon Berendse                                                                                                    

Dit is geen gewone kalender, maar er staat heel veel informatie op. Ook zijn de vakjes groot genoeg om belangrijke dingen in te noteren. De kalender begint niet in januari, maar in augustus. Het begin van het schooljaar. Het is daarom niet alleen handig om hem thuis te hebben maar ook op school of in de kinderopvang. Rustig de tijd nemen om de informatie van die maand te lezen, zonder er hele boeken voor te pakken. De moeite waard om aan te schaffen, wacht niet te lang want dan mis je de voorgaande maanden.

Laura&James

"Handig dus, om stap voor stap wat meer te leren over deze bijzondere dagen en rituelen. De pagina’s worden afgewisseld met quotes en mooie foto’s. Die zijn tijdloos. Je kunt ze ergens ophangen of gebruiken op je seizoenstafel, ook zo’n mooi Vrije Schoolgebruik." Lees de hele recensie op Laura&JamesReacties